likefacebook
SIVOTA / SIVOTA / APARTMANI

Sivota je živopisno mestašce u Tesprotiji, smešteno oko slikovitog prirodnog zaliva, u idiličnom krajoliku sa zelenim brdima, prekrivenim borovima, čempresima i maslinama, koji su u zagrljaju sa morem jedinstvene plave boje. Sivota će Vas zavesti skrivenim plažama, stenovitim uvalama, raskošnim pejzažima, šarmantnim uličicama i mirisom koji se ne može prepričati, prosto ga morate udahnuti. Besprekorne plaže sa kristalno čistom vodom, u očaravajućoj prirodi, su prvi razlog zašto baš ovo mesto treba da izaberete za godišnji odmor. Kada tome dodate mirnu, opuštajuću atmosferu, neodoljiv zalazak sunca i miris borovine, šta drugo da poželite. Pored gradske plaže Galikos Molos, nezaboravan doživljaj i mozaik iskustava će Vam pružiti okolne plaže: Zeri, Dei, Karvouno, predivna Bella Vraka (koja je peščanim sprudom povezana sa obližnjim ostrvcetom) zatim Zavia, Megali Ammos, Mikri Ammos, Mega Drafi, Agia Paraskevi i brojne uvalice. Neke od ovih plaža su pristupačne peške, gradskim vozićem ili automobilima, a neke su dostupne brodićima i čamcima koji se mogu iznajmiti.

Sivota je jedinstveno mesto koje pored prirodne lepote krase parkići, marina sa jahtama i brodićima, šetalište uz obalu ukrašeno klupicama, restoranima i kafićima sa lepim baštama. U mestu postoje supermarketi u kojima ćete naći sve što vam je potrebno za snabdevanje dok ste na odmoru, mesara, pekare, piljara sa voćem i povrćem, suvenirnice, butici, apoteka i lekarska ambulanta.

Spisak razloga za posetu Sivoti zaokružite arhipelagom koji čine četiri šumovita, egzotična ostrvca: Agios Nikolaos, Mavro Oros, Megalo Mourtemeno i Mikro Mourtemeno. Ovde ćete izroniti neke od najlepših školjki za Vašu kolekciju suvenira.

...

PENELOPI

SIVOTA

Više...

...

NICOLAS

SIVOTA

Više...

...

SPYROS

SIVOTA

Više...